Contact

U bent op zoek naar een totaal oplossing voor uw bedrijfsprocessen, maar wilt toch flexibel blijven met uw automatisering, dan is de oplossing van Solutions2use zeker iets voor u.

Onze oplossing is gebouwd op het opensource platform Odoo. Met Odoo haalt u een platform in huis wat wereldwijd wordt gebruikt door vele andere bedrijven. Wij hebben een tal van modules ontwikkeld voor Odoo zoals wij denken een bedrijf te moeten automatiseren. Neem contact met ons op als u eens wilt zien hoe wij Odoo inzetten.

Referenties:

www.schoolyep.com Een platform voor ouderverenigingen waarmee klassenouders, ouders, leerkrachten met elkaar kunnen communiceren. Een klassenouder kan bijvoorbeeld heel snel een activiteit op starten welke alleen door de ouders van de betreffende klas wordt ontvangen. Door een simpele ja of nee weet de klassenouder wie kan helpen bij de activiteit.

www.eric-raaymakers.com Uw specialist voor het reviseren van startmotoren en dynamo's in de omgeving van Nijmegen, maar ook voor onderdelen kunt u hier terecht. Via de webshop van Eric Raaymakers kunt u de onderdelen snel en eenvoudig zoeken en bestellen.

www.argent.nl Argent ontwikkelt en produceert displays en ander P.O.S. materialen. De bedrijfsprocessen van Argent worden ondersteund door oplossingen van Solutions2use.

www.daydreams.it Dit bedrijf is in Italie de nummer 1 als het gaat om korte vakanties met een verblijf in een hotel. Zij doen dit door de hotel overnachting gratis aan te bieden, u dient wel het ontbijt en diner in het hotel af te nemen. Met een aanbod van meer als 2.000 hotels is er voor iedereen een hotel te vinden om er eens lekker tussen uit te gaan. Ook hier worden de oplossingen van Solutions2use gebruikt bij de dagelijkse bedrijfsprocessen. Zowel hun hele backend als de website is door ons ontwikkeld.

Solutions2use
Molenveld 29
    6566 CK Millingen a/d Rijn
    Nederland
+31 481 225 070
info@solutions2use.com
Visualize on Google Maps